Muta ponovo trener! – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 17.Okt.2019, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muta ponovo trener! – MaxBet Sport

Miroslav Muta Nikolić (63) vraća se ulozi šefa stručnog štaba posle pauze od godinu i po dana! Novosadski “Dnevnik” piše da se nekadašnji trener Dinamika, Partizana i Radničkog iz Kragujevca dogovorio sa tek izabranim rukovodstvom Vojvodine, koje sa njim planira da potpiše četvorogodišnji ugovor.
Kvota kladionice MaxBet na pobedu košarkaša CSKA protiv Himkija je 1.40.
Malo smo zakasnili, ali krećemo ozbiljno >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da radimo. Moraćemo da se snalazimo u hodu. Trenutna ekipa je izuzetno mlada, tako da joj u dogledno vreme treba priključiti tri ili četiri iskusna, kvalitetna igrača”, rekao je za “Dnevnik” doskorašnji pomoćnik Aleksandra Đorđevića u reprezentaciji Srbije.
Vojvodina je u prva dva kola KLS doživela katastrofalne poraze – 117:68 od Dunava i 120:94 od Zlatibora. U subotu je na programu gostovanje Napretku iz Aleksinca.
Nisam trener koji se zadovoljava tavorenjem. Nakon ove sezone, koja će biti usmerena na stabilizaciju kluba, želim da krenemo da gradimo tim za više domete. Želimo da vratimo Vojvodinu gde joj je mesto – dodao je Muta Nikolić.
Novi predsednik Vojvodine, profesor doktor Bogdan Kuzmanović, zadovoljan je što je tako iskusan trener pristao da preuzme ozbiljan posao podizanja kluba sa niskih grana na kojima se sada nalazi.
Za početak, moramo da damo sve od sebe da stabilizujemo klub, koji je zatečen u teškoj situaciji. Nadam se da smo sa novim šefom struke započeli proces u kom će Vojvodina ući u red najboljih klubova u Srbiji – poručio je Kuzmanović u izjavi “Dnevniku”.

The post Muta ponovo trener! – MaxBet Sport appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.