Muslin pred smenom, zna se i nasledink?!

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2017, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslin pred smenom, zna se i nasledink?!

Šta se ovo dešava?!

Dan za nama obeležili su novi evropski nastupi Partizana i Crvene zvezde, a u senci svega toga počele su medijske spekulacije da će Srbija do Mundijala u Rusiji - promeniti selektora?!

Sve se događa samo deset dana posle DIREKTNOG plasmana ''Orlova'' na Svetsko prvenstvo, prvi put još od 2010. godine.

Kako večeras prenose ''Novosti'', Slavoljub >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Muslin je sve bliži odlasku sa klupe našeg nacionalnog tima, a kao njegov potencijalni naslednik se pominje Dragan Stojković Piksi!

Pomenuti izvor saznaje i da su u FSS na ovu ideju došli još pre utakmice u Beču protiv Austrije, koju je Srbije izgubila sa 3:2. Popravni protiv Gruzije je bio rezultatski uspešan, ''Orlovi'' su ostvarili cilj, ali da li je to bila poslednja utakmica Muslina na klupi reprezentacije Srbije u takmičarskim mečevima?

Navodno, Muslinu se zamera na defanzivnoj taktici, na ''neefikasnosti'' ekipe, ali i na nepozivanju Sergeja Milinković-Savića u reprezentaciju.

Videćemo kako će se sve ovo završiti, ali postavlja se pitanje da li će se Piksi odreći unosnog posla u kineskom Gvangžuu RF zbog  ''vruće'' klupe ''Orlova''. Jedna od opcija koja se pominje je i da Stojković funkciju selektora preuzme tek naredne godine uoči Mundijala, ali zašto bi se  svih ovih meseci gubilo vreme?

Mnogo je neizvesnosti, za mnoge potpuno neočekivano, a jedna od njih je i da li će Goran Bunjevčević ostati na mestu direktora reprezentacije. Navodno bi Savo Milošević mogao da preuzme tu ulogu.

U svakom slučaju, previše je spekulacija, a za sada se niko od nadležnih ne oglašava na ovu temu...
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.