Musa: Ne znam kako – mislio sam da ćemo dobiti 3-0

Izvor: B92, 10.Maj.2023, 23:42

Musa: Ne znam kako – mislio sam da ćemo dobiti 3-0

Džanan Musa bio je vidno uzbuđen i gotovo bez reči nakon velikog preokreta Reala protiv Partizana u petoj utakmici četvrtfinala Evrolige.

On je posle meča za Evroliginu televiziju rekao da ni sam ne zna kako su on i saigrači uspeli da se vrate posle svega što se desilo u oovj seriji.

"Ne znam šta da kažem. Ovo mi je prva sezona u Realu i ovo od čega je ovaj klub satkan i izgrađen. Bili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo na 0:2, gubili smo ovde 18 poena razlike, ali smo uspeli da se vratimo. Ne znam kako... Čestitam Partizanu na sjajnoj sezoni", rekao je Musa i dodao:

"Nikada nisam imao ovakve navijače".

"Izgubiti 3-2 od Reala, mislim ja igram za Real pa ne bih da nas uzdižem, ali Real je tim koji uvek ide na Fajnal For i ja sam mislio da ćemo dobiti 3-0. Umorili su nas, namučili i želim im svu sreću, stvarno Partizanu želim svu sreću u nastavku ABA lige i nadam se da ćemo opet igrati sledeće sezone", rekao je Musa posle meča.

"Nama je dosta pomoglo kada smo pobedili dva meča posle svega što se dogodilo u Madridu"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.