Muka za Nikolu Milenkovića - ne igra u Fjorentini, a ne može na pozajmicu

Izvor: MozzartSport.com, 05.Okt.2017, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muka za Nikolu Milenkovića - ne igra u Fjorentini, a ne može na pozajmicu

Talentovani srpski štoper u nezgodnoj situaciji, ali trener Pioli veruje u njega

Kada je sredinom jula predstavljen u Firenci, mnogi su bili mišljenja da će 5.100.000 evra plaćeni Nikola Milenković samo nastaviti utabanom stazom dobrih igara još iz vremena kada je igrao u Partizanu.

Dobro je počeo, već na nezvaničnom debiju u dresu Viole postigao je gol, ali supertalentovani štoper nije dobio pravu šansu na startu sezone. Još čeka na svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prve minute u Seriji A, jer pored standardnog tandema Pecelja - Astori nije uspeo da se probije.

Zbog toga se Milenković nalazi u nezgodnoj situaciji. U Fjorentini ne dobija šansu, a na pozajmicu - ne može. To je čvrst stav kojim se vodi trener Stefano Pioli, iako se poslednjih dana spekulisalo da bi Partizanov izdanak mogao na kaljenje.

Razlog zbog kojeg je Pioli stavio veto na Milenkovićev odlazak jeste vera u igračke kvalitete mladog Srbina, koga vidi kao zalog za budućnost.

Povodom ovog slučaja u italijanskoj štampi oglasio se i nekadašnji strelac Partizana i Fjorentine Valeri Božinov.

"Rekao sam Pantaleu Korvinu da Milenkoviću i Vlahoviću da malo vremena kako bi pokazali koliko vrede. Voleo bih obojicu da ih vidim u timu. Navijači su jako dobri i prepoznaće njihovu srčanost", kaže Božinov.

Podsetimo, dolazak nebrušenog Partizanovog bisera Dušana Vlahovića na Artemio Franki očekuje se u januaru.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.