Mudrinski operisan, pauza najmanje 6 meseci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Okt.2017, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mudrinski operisan, pauza najmanje 6 meseci

Fudbaler Čukaričkog Ognjen Mudrinski operisan je jutros na ortopediji Kliničkog centra Srbije posle teške povrede na prvenstvenoj utakmici protiv Partizana i pauziraće najmanje šest meseci, saopštio je klub sa Banovog brda.

Kako se navodi, Mudrinskom je polomljena kost na potkolenici, pokidani su mu ligamenti na stopalu i iščašen skočni zglob i rec je o povredi koja spada među najteže u fudbalu.

Visoki napadač povređen je posle neopreznog starta Brazilca Evertona u 80. minutu utakmice.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mudrinski operisan, na terenu najranije u aprilu

Izvor: N1 televizija, 02.Okt.2017

Fudbaler Čukaričkog Ognjen Mudrinski operisan je u ponedeljak ujutro u Kliničkom centru Srbije posle komplikovane i teške povrede koju je doživeo na utakmici sa Partizanom...Mudrinskom je polomljena kost na potkolenici, pokidani su mu ligamenti na stopalu i iščašen skočni zglob zbog čega je...

Nastavak na N1 televizija...

Mudrinski operisan, pauza šest meseci

Izvor: B92, 02.Okt.2017

Fudbaler Čukaričkog Ognjen Mudrinski operisan je u ponedeljak na ortopediji Kliničkog centra Srbije (KCS) posle povrede koju je doživeo protiv Partizana...Mudrinskom je sinoć polomljena kost na potkolenici, pokidani su mu ligamenti na stopalu i iščašen skočni zglob zbog čega je hitno operisan...Prema...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.