Mršić: Očekujem da se sudi po pravilima

Izvor: N1 televizija, 31.Mar.2017, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mršić: Očekujem da se sudi po pravilima

Trener Cedevite Veljko Mršić pred odlučujuću utakmicu polufinala plej-ofa ABA lige protiv Partizana u Zagrebu, očekuje drugačije suđenje nego što je to bilo u drugoj utakmici.

@KKCedevita vs @PartizanBC Sunday 19:00 #DomSportova@ABA_League#Playoffs2017 press conference #CedevitaDome#samojako@MarkoArapovicpic.twitter.com/PzOdSxstZg

- Na njihovu dopuštenu agresivnost nismo dobro odgovorili, jedino >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << mi je to žao. Izuzetno je važna stvar da smo došli u priliku da pobedimo u onoj atmosferi. Uveren sam da ćemo. Kriterijum je bio kakav odgovara Partizanu. Ali, jedno je kriterijum, a drugo pravila. Ako je nešto faul, onda je faul. Iskreno se nadam da ćemo se držati pravila. Ko god da sudi, jedino je važno da sudi prema pravilima. Mogu i sudije da pogreše, kao što grešimo i mi, ali pravila su jasna i treba ih se pridržavati. Sigurno ima kvalitetnih sudija koji to mogu da odsude. Videli smo, u Podgorici je bilo vrhunsko suđenje. Nema razloga da ne bude i ovde - rekao je Mršić.

Rezultat u seriji je 1:1. Cedevita je slavila u Zagrebu, Partizan u Beogradu. Majstorica je na programu u nedelju, u Zagrebu, a logično, Cedevita je favorit, koja je bila bolja i u oba ligaška međusobna duela.

- Jako nam je dobro došlo što je utakmica pomerena za dan, jer smo u petak prvi put bili kompletni na treningu, svih 12 igrača, i to nas čini srećnim. Svi ćemo biti spremni za okršaj u nedelju i daćemo sve od sebe da pobedimo i plasiramo se u finale.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

TALIJA: Košarkaši Partizana se nadaju da će im OVO doneti sreću u Zagrebu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2017

Crno-beli u nedelju u 19 igraju majstoricu polufinala plej-ofa ABA lige protiv Cedevite...Partizan u nedelju u Zagrebu juriša na plasman u finale ABA lige. Težak zadatak imaju crno-beli, idu na megdan Cedeviti, koju su savladali u gostima u prethodnih sedam godina samo jednom i to pre četiri godine...BLIŽI...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.