Izvor: MozzartSport.com, 16.Sep.2021, 13:45

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Partizan 2,20, Vest Hem 2,05, Midtjliand 2,05, Olimpijakos 1,65

Nigde nećete da nađete veće

Četvrtak je bogat program kada su fudbalska uzbuđenje širom Evrope. U prvom planu su Liga Evrope i Liga konferencije, a na teren izlaze i srpski klubovi, Crvena zvezda i Partizan. Bukmejkeri Mozzarta su bili široke ruke kada su u pitanju današnji mečevi, ponudili su četiri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu.

Uživajte i zaradite uz najveće >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kvote na planeti u Mozzartu...

ANORTOZIS – PARTIZAN, 21.00 (ČETVRTAK, 21.00), DVOJKA 2,20

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Crno-beli su preko Dunajske Strede, Sočija i Santa Klare izborili učešće u grupnoj fazi Lige konferencije. Na startu trećerangiranog takmičenja u Evropi četa Aleksandra Stanojevića gostuje na Kipru Anartozisu. Partizan ima sve maksimalan učinak u Superligi Srbije pred nedeljni večiti derbi u Humskoj. Trener srpskog vicešampiona neće u Nikoziji moći da računa na povređene Danila Pantića, a u konkurenciji za tim nije ni Sejduba Suma i povratnik u crno-beli tabor Nemanje Miletić. Anortozis je za vikend poražen u domaćem prvensvu od Dokse (0:2). Na klupi kiparskog tima sedi Gruzin Temur Kecbaja. U timu je sprski internacionalac Miloš Deletić, nekadašnji igrač Napretka i Vojvodine.

DINAMO ZAGREB – VEST HEM (ČETVRTAK, 18.45), DVOJKA 2,05

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Zagrepčani veruju da može da se ponovi Totenhem iz prošle sezone, kada su Modri napravili senzaciju, izbacivši Pevce u osmini finala Lige Evrope i potpisali otkaz portugalskom stručnjaku Žozeu Murinju. Posle eliminacije od moldavskog Šerifa u plej-ofu za Ligu šampiona, Dinamo se trgao, pobedio Osijek i Šibenik sa po 2:0, zauzeo čelo šampionata Hrvatske. Zagrepčani su opet spremni za jedan veliki skalp u Maksimiru. Posle Fenerbahčea, Atalante, Tottenhama. Dobra vest za domaćina je da se u tim vraća kapiten, makedonski reprezentativac Arijan Ademi. Spremni su golman Dominik Livaković, Lauritsen i Franjić. Samo nema Perića. Britanski medji navode da bi za Vest Hem mogli da debituju letošnja pojačanja Alfonso Areol, Kurt Zuma i Aleks Kral. Takođe, očekuje se da šansu dobiju kapiten Mark Nobl, Rajan Frederiks, Isa Diop, Manuel Lancini i Andrej Jarmoljenko, igrači koji nisu u prvom planu u Premijer ligi.

MIDTJILAND – LUDOGOREC (četvrtak, 18.45), KEC 2,05

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U grupi Lige Evrope gde je Crvena zvezda i Braga, igraju i danski vicešampion Midtjiland i najbolji tim Bugarske u prethodnih 10 godina, Ludogorec. U šampionatu Danske, Midtjiland je dobro počeo, trenutno je drugi sa dva boda manje u odnosu na lidera Kopenhagena. Tim iz Razgrada nije uspeo da eliminiše Malme u plej-ofu za Ligu šampiona. Zelena šuma ima svih pet pobeda u domaćem prvenstvu. Jedan od najboljih igrača gostiju, Brazilac sa bugarskim pasošem, Vanderson, povređen je i neće igrati u Skandinaviji.

OLIMPIJAKOS – ANTVERPEN (četvrtak, 21.00), KEC 1,65

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Olimpijakos je planirao Ligu šampiona, ali u trećem kolu kvalifikacija je ispao od bugarskog Ludogoreca. Preko Slovana iz Bratislave je stigao u drugu ligu Evrope. Na startu grčkog prvenstva, crveno-beli iz Pireja su razočarali, odigrali bez golova na Karaiskakisu protiv Atromitosa. Antverpen je tek na 12. mestu u belgijskom prvenstvu, a u finišu prelaznog roka u ovaj klub je stigao Radža Najngolan, nekadašnji igrač Rome i Intera. Domaćin će biti lišen usluga napadača Masurasa, prošle sezone drugog strelca tima.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.