Izvor: MozzartSport.com, 11.Maj.2020, 20:49

Možemo da stignemo Partizan

"I da onda, ponovo na našem terenu, u međusobnom okršaju rešimo pitanje ko će biti vicešampion", kaže defanzivac Vojvodine Stefan Đorđević

Levi bek Vojvodine, Stefan Đorđević, pričao je za Dnevnik.rs o nastavku sezone u Superligi i mogućnosti da Voša prestigne Partizan i dođe na kraju do drugog mesta na tabeli.

Crno-beli imaju prednost od tri boda, ali defanzivac Voše >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << vidi šansu da on i njegovi saigrači probaju da sustignu i prestignu beogradski sastav.

Utisak je, ipak, da se ambicije čete iz Novog Sada ne završavaju samo na osvajanju trećeg mesta...

"Partizan nam trenutno beži tri boda, ali možemo da ga sustignemo i da onda, ponovo na našem terenu, u međusobnom okršaju rešimo pitanje ko će biti vicešampion. Imamo kvalitet za takav domet i zašto da ne pokušamo? S Radničkim sam to uspeo prošle godine, bilo bi sjajno da taj rezultat ponovim o s mojim današnjim klubom", rekao je Đorđević za Dnevnik.

Vojvodina će prvi meč igrati protiv Čukaričkog na svom stadionu.

"Očuvala se sjajna atmosfera koja vlada među igračima, trenerima, ali i u čitavom klubu. Dobro poznajem stil rada Nenada Lalatovića, dugo sarađujem s njim i znam da ćemo se maksimalno spremiti da u preostale četiri prvenstvene utakmice osvojimo što više bodova i overimo izlazak u Evropu. Intimno, mislim da će nam na tom putu najvažnija, možda i odlučujuća biti prva utakmica, a to je duel s Čukaričkim na “Кarađorđu”. Beograđani imaju odličnu ekipu, neće nam biti jednostavno da zamisao sprovedemo u delo, ali čvrsto verujem u naše mogućnosti. Uspemo li da pobedimo u tom duelu, moći ćemo sebi da dozvolimo i mogućnost da neki od mlađih igrača dobiju veću minutažu i pokažu sve što umeju u finišu prvenstva".

O dometima Vojvodine u Кupu Srbije?

"Opet moram da se vratim na Čukarički: ako dobijemo “brđane”, moći ćemo da se posvetimo duelima u kupu, gde, ubeđen sam, nismo bez šansi. Jeste da za rivala u četvrtfinalu možemo da dobijemo jednog od prošlogodišnjih polufinalista, dakle lakog rivala nema, ali sam ubeđen da će i oni morati i te kako da razmišljaju o nama. Sasvim lično, želeo bih da za suparnika dobijemo Mladost iz Lučana, ali dosta toga zavisiće i od žreba kojim će se odrediti domaćinstvo u tim utakmicama. Bio bih presrećan da moj tim osvoji pobednički trofej u ovom nadmetanju i da sutra mogu o tome da s ponosom pričam mojoj deci”.

Vojvodina trenutno ima 55 bodova na kontu, dok je Partizan na 58.

FOTO: ©Star Sport

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.