Može li Voždovac da pomogne Partizanu i Čukaričkom?

Izvor: B92, 10.Apr.2023, 21:12

Može li Voždovac da "pomogne" Partizanu i Čukaričkom?

Trener Voždovca Nikola Puača rekao je da, bez obzira što TSC zauzima bolju poziciju na tabeli, očekuje da će utakmica biti neizvesna, dinamična i interesantna.

Fudbaleri Voždovca dočekuju u utorak ekipu TSC-a, u utakmici 30. kola Superlige Srbije.

"Očekuje nas meč sa ekipom koja je najprijatnije iznenađenje ove takmičarske sezone. Odlično su selektirani, sa jasnom organizacijom koja ispoljava sav njihov kvalitet. Bez obzira na to što na tabeli zauzimaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bolju poziciju od nas, mislim da će biti neizvesna, dinamična i verovatno vrlo interesantna utakmica", rekao je Puača, prenosi klub.

Beogradski klub u ovaj susret ulazi kao sedmi na tabeli domaćeg šampionata sa 39 bodova, dok je tim iz Bačke Topole drugi sa 59 bodova.

"Ovo je prvi od dva susreta koja ćemo međusobno odigrati do kraja sezone. Zbog trenutnog plasmana i ambicije da se na kraju sezone nađu na mestu koje vodi u evropsko takmičenje, sigurno će u ovaj meč ući silno motivisani", rekao je Puača.

"Međutim, naš lični motiv, da budemo iz dana u dan sve bolji, mora da bude veći od njihovog i to je prvi uslov kako bismo došli do dobrog rezultata", dodao je on.

Кlub sa Dušanovca je nakon prošlog kola i matematički obezbedio mesto u plej-ofu domaćeg šampionata, ali to ne menja ništa u pripremi za meč sa TSC-om.

"Pripremamo se za ovu utakmicu kao i za svaku drugu, cilj nam je da do kraja sezone pokažemo da možemo ravnopravno da se nadmećemo sa ekipama koje su bolje plasirane od nas na tabeli", zaključio je Puača.

Utakmica Voždovac – TSC je na programu u utorak od 18.00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.