Može li Partizan dalje? Ivica Iliev poslao najbolju moguću poruku!

Izvor: Sportske.net, 16.Feb.2018, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Može li Partizan dalje? Ivica Iliev poslao najbolju moguću poruku!

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev poslao je snažnu poruku nakon prve utakmice sa Viktorijom. Evo kako razmišlja bivši fudbaler crno-belih i šta misli o šansama za plasman u narednu fazu Lige Evrope.

"Prvo poluvreme" dvomeča između Partizana i plzenjske Viktorije završeno je rezultatom 1:1 koji obema ekipama daje nadu da mogu do plasmana u osminu finala Lige Evrope.

Partizan je odigrao jako dobar >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << meč, u završnici primio gol iz situacije kojoj je prethodila ofsajd pozicija asistenta za gol tako da ne čudi što je i sportski direktor crno-belih Ivica Iliev bio jako zadovoljan viđenim.

"Evropski Partizan, stabilan, agresivan, u nekim momentima i nadahnut. Predivnih akcija je bilo, njihov golman je imao nekoliko spektakularnih intervencija, a oni do gola koji je pao iz ofsajda nisu šutnuli u okvir gola. Pokazali smo superiornost tokom većeg dela utakmice, rekao bih do isključenja. Izuzetno sam ponosan na momke i na stručni štab, utakmica je pripremljena i odrađena vrhunski, bez doze sreće, ali sa velikim optimizmom možemo da idemo na revanš", rekao je Iliev.

Klub iz Humske je u prošlosti najveće evropske uspehe pravio nakon rezultata koji se nisu mogli smatrati povoljnim. Dovoljno je podsetiti kako se Partizan dva puta plasirao u Ligu šampiona i šta se dešavalo u dvomeču sa Dnjeprom kada su crno-beli poslednji put dogurali do osmine finala jednog evropskog takmičenja.

"Mislim da u odnosu na sve pomenute utakmice mi danas izgledamo možda i najbolje, kao prava ekipa, kao takmičarska ekipa i verujem da u svim tim utakmicama Partizan nije izgledao dominantno. Juče smo igrački izgledali mnogo dobro, ekipa je izgledala baš kako želimo. Sem završnog udarca videli smo mnogo lepih stvari. Prva je utakmica u novoj godini, rezultat nije kakav smo očekivali ali ja sam zadovoljan", dodao je sportski direktor.

Revanš je na programu narednog četvrtka u Plzenju. Evo šta Ivica Iliev očekuje od tog meča i kakvu poruku šalje navijačima.

"Ja sam siguran da igrači znaju svoj kvalitet, da znaju da mogu da prođu i da veruju u to. Znam kakav im je mentalitet i karakter i mnogo puta su to u poslednje dve godine pokazali. Imam puno poverenje u sve njih i sa optimizmom idemo na revanš. Mislim da smo već napravili ozbiljan uspeh. Kada gledam ovakvu igru Partizana ne mogu da zamislim da nećemo nastaviti takmičenje", konstatovao je Iliev.

Crno-beli će u revanšu biti oslabljeni neigranjem Milana Mitrovića ali bi Miroslav Đukić ponovo trebalo da ima na raspolaganju Bojana Ostojića, Sašu Zdjelara, Ognjena Ožegovića i Nemanju G. Miletića koji je zbog suspenzije propustio jučerašnju utakmicu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POSLE REMIJA ILIEV POSLAO JAKU PORUKU: Od reči sportskog direktora crno-belih ćete se NAJEŽITI

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2018

Partizan odigrao nerešeno sa Viktorijom...Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno u Beogradu, u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope protiv Viktorije iz Plzena. Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev zadovoljan je krajnjim ishodom prvog meča, a uputio je poruku za revanš sa češkim timom...SAMO...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.