Motivacioni video RFS-a pred duel sa Partizanom! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2020, 12:11

Motivacioni video RFS-a pred duel sa Partizanom! (video)

Uz snimke njihove velike pobede i optimistička poruka.

Odmah posle jučerašnjeg žreba za prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, letonski RFS je najpre iskazao veliko poštovanje prema Partizanu, kome će 27. avgusta doći u goste u Humsku, a onda je na svom Tviter nalogu objavio i jedan motivacioni video.

U pitanju su snimci sa prošlogodišnjeg gostovanja Olimpiji u Ljubljani, gde su Letonci slavili sa 3:2 na svom evropskom debiju, a sve je ispraćeno uz poruku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koja se odnosi i na predstojeći susret sa Partizanom:

''Ništa nije nemoguće''.

-

-

Jo neiespējams ir nekas! 💙

Nothing is impossible! 💙

Mūsu neaizmirstamā debija Eiropā!

Our Europa League debut! #RFS #FKRFS pic.twitter.com/cn0TqrGjEw

— Futbola klubs RFS (@RFSDaily) August 10, 2020
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Motivacioni video RFS-a pred Partizan: Ništa nije nemoguće

Izvor: B92, 11.Avg.2020

Fudbalski klub iz Letonije RFS postavio je na zvaničnom tviter profilu motivacioni video pred duel sa Partizanom...RFS će gostovati Partizanu u Humskoj 27. avgusta, u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope...U Evropi su debitovali prošle godine i savladali su Olimpiju u Ljubljani 3:2...Upravo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.