Moreira kažnjen sa 200.000 evra

Izvor: S media, 31.Jan.2011, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moreira kažnjen sa 200.000 evra

Partizan je suspendovao Almamija Moreiru zbog napuštanja priprema u Antaliji i odlaska u Kinu na pregovore.

Pored toga Portugalac će biti kažnjen odbijanjem 50 posto od primanja, što znači da će Moreiri biti odbijeno 200.000 evra.

U Partizanu zatečeni zbog bekstva Moreire

Moreirina bivša u "Parovima"

Moreira: Dolazim 17. januara u Beograd

Kleo ušao u Tursku kao srpski državljanin

- Moreira će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kažnjen rigorozno, u to ne treba niko da sumnja. Prema klupskom pravilniku svako ozbiljno kršenje discipline kažnjava se odbijanjem 50 posto od zarade, što znači da mu ode pola plate - rekao je predsednik Partizana, Dragan Đurić za Alo.

Prvi čovek srpskog šampiona smatra da se veći incident od ovog u Humskoj ne pamti.

- Nikada nismo doživeli nešto ovako i to je sramota za jednog sportistu. Mislim da nikada nije zabeležen veći incident u istoriji Partizana od ovog i zna se kako se rešavaju sporovi, ako ih ima. Ovo sigurno nije način - dodao je Đurić.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.