Morača eksplodirala - Pogledajte Gordićevu spektakularnu trojku protiv Partizana! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2018, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Morača" eksplodirala - Pogledajte Gordićevu spektakularnu trojku protiv Partizana! (video)

Bivši košarkaš Partizana Nemanja Gordić izveo je najlepši potez u dosadašnjem toku sezone.

Nije na najbolji način otvorio sezonu Nemanja Gordić, ali bi prvotimac Budućnosti nakon večerašnje utakmice sa bivšim klubom mogao da dobije na samopouzdanju.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine postigao je najlepšu trojku u dosadašnjem toku sezone, a reklo bi se da je njegov šut sa tri četvrtine terena verovatno i najbolji potez u novoj sezoni ABA lige. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Gordić je pokupio loptu nakon promašaja Bandže Sija i šutirao uz zvuk sirene sa tri četvrtine terena. Lopta je izbačena na vreme, imala je pravac, a tabla je na kraju bila saveznik igrača Budućnosti.

Pogledajte Gordićevu "trojku sa parkinga" u derbi susretu sa Partizanom.

🚨 The BEST 3-pointer of the season 🚨@ngordic20 drains the FULL-COURT BUZZER BEATER! 👌😱 #ABALiga @KKBuducnostVOLI pic.twitter.com/FWoPaSzWV5

— ABA Liga (@ABA_League) 18. новембар 2018.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.