Monako opet traži Marka

Izvor: S media, 27.Dec.2010, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monako opet traži Marka

Monako ponovo gleda ka Srbiji, tačnije ka Partizanu i defanzivcu Marku Jovanoviću, koji bi u predstojećem prelaznom roku trebalo da bude jedna od investicija kluba iz Kneževine, piše renomirani portal "Gol".

Štoper crno-belih postaje "kelt"?

Jovanović: Ne smeta mi Savićeva popularnost

Južnoafrikanac na meti Partizana

Stojković: Ići ću u "Pionir" na Evroligu!

Gde crno-beli provode praznike?

Povreda ukrštenih >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ligamenata Đimija Traorea, slaba forma Bonara i Muratorea i Manjanija doveli su Monako do cifre od 20 primljenih golova, što nikoga u klubu ne zadovoljava.

- Interesovanje Monaka je bilo aktuelno i minule zime, no nije bilo direktnih kontakata, sve se svelo na posrednike. Radi se o velikom klubu i prija mi interesovanje, ukoliko ono zaista postoji, ali je Partizan taj koji se pita. Prepustio sam sve ljudima u klubu i agentima, verujem im i ne opterećujem se prelaznim rokom. Biće kako je suđeno – kaže Marko Jovanović za Sport.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.