Monako obradovao Partizan – Baskonija stotkom upisala poraz

Izvor: B92, 10.Mar.2023, 23:37

Monako obradovao Partizan – Baskonija "stotkom" upisala poraz

Košarkaši Monaka pobedili su Baskoniju rezultatom 102:93 u meču 28. kola Evrolige.

Monako je na ovaj meč došao bez Majka Džejmsa i odigrao fantastičan meč uz upisanu pobedu na teškom gostovanju u Vitoriji.

Ovo je pobeda koja je pomogla Partizanu, jer Baskonija ostaje iza crno-belih, a oni su u krugu u trci za Top 8 Evrolige.

Uskoro opširnije...

Pratite nas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobede Monaka, Fenerbahčea i Makabija

Izvor: Danas, 11.Mar.2023, 00:32

Košarkaši Monaka, iako oslabljeni neigranjem Majka Džejmsa, pobedili su Baskoniju u gostima sa 102:93, pa trenutno imaju skor 18-10, dok je Baskonija na 15-13.

Nastavak na Danas...

Šifrin ispisala istoriju – najuspešnija ikada u Svetskom kupu

Izvor: B92, 11.Mar.2023

Američka skijašica Mikaela Šifrin postala je najuspešnija takmičarka u istoriji Svetskog kupa...Ona je u švedskom Oreu stigla do 87. pobede u karijeri i tako nadmašila Ingermara Stenmarka...Uskoro opširnije...Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.