Moj posao je da spasavam Partizan

Izvor: MozzartSport.com, 21.Apr.2016, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moj posao je da spasavam Partizan

Bojan Šaranov skromno odgovara na konstatacije da je ovog proleća uz Nemanju Mihajlovića najbolji fudbaler crno-belih

Umeli su fudbalski stručnjaci ranije da kažu da je golman stub svakog tima, pa čak i ono: Dobar golman - pola ekipe! Da ima dosta istine u tome čuvar mreže crno-belih Bojan Šaranov potvrđuje već nedeljama unazad.

Iako je Partizan u polufinalu Kupa Srbije protiv Spartaka >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << slavio s ubedljivih 3:0, iskusni Vrščanin ponovo je bio jedan od najboljih aktera utakmice...

„Možda je ovo bio naš najbitniji meč u drugom delu sezone, jer došao je posle emotivnog i psihičkog pražnjenja u derbiju, ali najbitnije je da smo izborili plasman u finale", počeo je svoje izlaganje Šaranov. "Ne možeš svaku utakmicu da odigraš na visokom nivou. Vezali smo pet-šest jako dobrih partija u prethodnom periodu... Poznato je da je odlika velikih ekipa da dođu do pozitivnog rezultata čak i kada igraju ispod svojih realnih mogućnosti".

U Partizanu uvereni: Licencu za Evropu dobijamo u maju

Pao dogovor u Humskoj: Bjeković novi predsednik!

Na konstataciju da je uz Nemanju Mihajlovića verovatno najbolji fudbaler crno-belih ovog proleća skromno odgovara

„Ne razmišljam u tom pravcu, samo radim svoj posao i trudim se da one propuste koje kao ekipa napravimo ispravim. Uostalom, na svakoj utakmici neko drugi iskoči. Svakako da mi prijaju pohvale, znači to na planu samopouzdanja, posebno što sam napravio šestomesečnu pauzu pre dolaska u Humsku. Iskreno, ne čitam previše ni portale ni novine, ali znam da ima koliko dobrih, toliko i loših stvari, koje, naravno, moram da ispravim. To je moj posao, da spasavam Partizan".

Šaranov kaže da nije iznenađen što će rival srpskom šampionu u majskom finalu biti Javor...

„Reč je o kvalitetnoj ekipi, ali ja konačno želim da osvojim taj kup. Sa OFK Beogradom dva puta sam igrao u polufinalu i jednom u finalu, pa bih voleo da konačno uzmem trofej sa Partizanom, i to na Marakani“, zaključio je Bojan Šaranov.

(foto: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.