Mogli ste protiv Partizana, a protiv nas ne?

Izvor: S media, 11.Mar.2011, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mogli ste protiv Partizana, a protiv nas ne?

Upravni odbor Inđije izrazio je nezadovoljstvo odlukom komesara za takmičenje Zajednice fudbalskih klubova Super lige Srbije da se zbog bolesti igrača Hajduka za 18. mart odloži prvenstvena utakmica 18. kola.

Grip odložio utakmicu u Inđiji

Saša Ilić u ulozi "guštera" u Inđiji

JSL: Partizan preskočio zidine Kule VIDEO

Kuljani bez trenera protiv Partizana?

Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u Kuli košta 1.000 dinara, a Partizan 500

- Ovom odlukom o navodnoj bolesti igrača Hajduka dovodi se u pitanje regularnost takmičenja. Smatramo da se pravljenjem ovakvih i sličnih ustupaka Hajduku, koji je više godina unazad privilegovan u odnosu na druge klubove u ligi, u značajnoj meri narušava regularnost daljeg toka prvenstva - precizira se u saopštenju Upravnog odbora Inđije.

Navodi se da je Inđija u proteklih sedam dana odigrala utakmice sa našim najvećim klubovima Partizanom i Crvenom zvezdom.

- I pored toga što smo u svojim redovima imali nekoliko povređenih i bolesnih igrača, nije nam palo na pamet da zatražimo odlaganje pomenutih utakmica. Simptomatično je i to da su isti igrači Hajduka bili "bolesni" i u sredu 9. marta kada je Hajduk odigrao protiv Partizana, ali za tu utakmicu nije traženo odlaganje, već je regularno odigrana, što samo potvrđuje naše sumnje u regularnost odluke o odlaganju.

Više o odlaganju utakmice i razlozima, pročitajte OVDE.

(Foto: Partizan)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.