Moćna poruka iz Humske - Partizanovo proleće, dobiće oba derbija?!

Izvor: Sportske.net, 06.Jan.2019, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moćna poruka iz Humske - Partizanovo proleće, dobiće oba derbija?!

Podela bodova im daje dodatnu nadu.

Iako Partizan aktuelnu zimu provodi u debelom bodovnom minusu (-15 u odnosu na Zvezdu, -6 u odnosu na Radnički), u Humskoj nisu odustali od osvajanja šampionske titule.

To je potvrdio generalni direktor kluba Miloš Vazura u prazničnom intervjuu za ''Informer'', gde je izrazio nadu da će Partizan na proleće potvrditi da ima bolji tim od Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zvezde.

On smatra da se to pokazalo i jesenas u Humskoj, kada nije bilo pobednika (1:1), ali i kada se podigla velika prašina u javnosti oko Zvezdinog izjednačujućeg gola.

''Polako s odustajanjem u šampionskoj trci. Mi na to ne pomišljamo, koliko god teško bilo. Igraće se još dva derbija, podeliće se bodovi. Očekujemo pobede u oba derbija.







Mislim da smo bili mnogo bolji u prvom okršaju sa Zvezdom. I dalje mislim da smo bili oštećeni za gol. Sudija je morao u prvih pet sekundi da donese odluku, on je čekao mnogo duže'', istakao je Vazura.

Ali, kada su u pitanju derbiji, Partizan će u drugom delu sezone biti u znatno težoj situaciji, jer će oba biti odigrana na stadionu Crvene zvezde, osim ako crno-beli ne završe na četvrtom mestu uoči plej-ofa, tek u tom slučaju bi mogli da budu domaćini večitom rivalu u poslednjem prolećnom derbiju u tekućoj sezoni Superlige.

Podsetimo, po propozicijama takmičenja, Crvena zvezda će u plej-ofu biti domaćin i drugoplasiranoj i trećeplasiranoj ekipi. A pre plej-ofa, ono što je sigurno, Crvena zvezda će dočekati Partizan u 24. kolu koje je na programu 27. februara.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.