Mocart Sport: Lacio kupuje Nemanju Tomića?

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Dec.2011, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mocart Sport: Lacio kupuje Nemanju Tomića?

Nekoliko italijanskih medija prenosi da je Lacio izuzetno zainteresovan za vezistu Partizana Nemanju Tomića (23 godine), najboljeg igrača crno-belih od početka ove sezone, navodi portal Mocart sport.

Navodno, Rimljani već neko vreme prate igre povremenog reprezentativca Srbije i žele da pojačaju vezni red. Tomić je nedavno najavio odlazak iz Humske na zimu, pa bi njegova sledeća destinacija mogla da bude Serija A.
Lacio već ima maksimalni broj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << stranaca na platnom spisku, pa će za dolazak Tomića morati da oslobodi jedno mesto. Ipak, to ne bi trebalo da predstavlja problem, pošto će &lacijale' u januaru sigurno napustiti napadač iz Nigerije Stefen Makinva i argentinski čuvar mreže Huan Pablo Karico.
Prema nekim procenama vrednost Nemanje Tomića na evropskom tržištu je oko osam miliona evra, ali su iz Lacija spremni da ponude nešto manje od te sume.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Mocart Sport: Lacio kupuje Nemanju Tomića?

Izvor: Utakmica.rs, 04.Dec.2011

Nekoliko italijanskih medija prenosi da je Lacio izuzetno zainteresovan za vezistu Partizana Nemanju Tomića (23 godine), najboljeg igrača crno-belih od početka ove sezone, navodi portal Mocart sport. Navodno, Rimljani već neko vreme prate igre povremenog reprezentativca...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.