Mladi fudbaleri Partizana osvojili još jedan trofej

Izvor: B92, 11.Jun.2023, 14:26

Mladi fudbaleri Partizana osvojili još jedan trofej

Mladi fudbaleri Partizana pobednici su Kupa prijateljstva koji je održan na Zlatiboru pošto su u finalu savladali Osijek rezultatom 3:2 (0:1).

Dominik Solić je u 21. minutu doveo Osijek u vodjstvo, a izjednačio je Zoran Alilović u 55. minutu golom iz slobodnog udarca.

Preokret Partizanu donosi Dušan Jovanović u 58. minutu, ali je Osijek uspeo da izjednači preko Mateja Lugarića u 66. minutu.

Gol za pobedu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizana i prvi trijumf na Kupu prijateljstva ponovo je postigao Jovanović u finišu meča.

Po okončanju turnira dodeljene su i nagrade za najbolja individualna ostvarenja na ovogodišnjem turniru.

Najbolji igrač je Jovanović iz Partizana koji je ujedno i najbolji strelac sa pet pogodaka. Najbolji golman je čuvar mreže banjalučkog Borca Vuk Nikolić

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Partizan prvi put šampion Kupa prijateljstva

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jun.2023

Fudbaleri Partizana osvojili su danas Kup prijateljstva pošto su u finalu savladali ekipu Osijeka sa 3:2.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.