Mladen Krstajić tražio prekid derbija

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Nov.2011, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladen Krstajić tražio prekid derbija

Sportski direktor Partizana, Mladen Krtstajić, tražio je prekid večitog derbija, po završetku prvog poluvremena.
Pošto je kao zvanični predstavnik kluba sedeo na klupi gostiju, doskorašnji kapiten crno-belih se posle opšte gužve i jurnjave po terenu sa igračima Crvene zvezde, obratio delegatu Miodragu Popoviću, iz Sopota, sledećim rečima:
Šta je ovo? Je l' treba da izgubimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << glavu ovde? Prekinite utakmicu!
Delagat mu je, navodno, odgovorio:
Pa, videćemo...
Na kraju prvog poluvremena došlo je do opšteg meteža u blizini Partizanove klupe, ne zna se ko je koga jurio, samo su na kraju te gužve, fudbaleri crno-belih umesto u svlačinicu posedali na klupu za rezerve, gde su dobili savete trenera Stanojevića, jer su procenili da usled kiše piroteničklih sredstavca ne mogu bezbedno da uđu u tunel.
VRŠIMO SAMO PRITISAK NA SUDIJE
Svašta se moglo čuti i videti u poluvremenu 141. večitog derbija. Uzavrele strasti potpirili su, u najvećoj meri, akteri na terenu.
U opštoj gužvi, Mladen Krstajić, sportski direktor Partizana, tražio je prekid derbija, a šef stuke Aleksandar Stanojević rekao:
Igramo korektno, vršimo samo pritisak na sudije, ne znam šta je problem?
Deo igrača u crno-belim dresovima uspeo je da se domogne svlačionice, većina, među kojima je bio i stručni tandem na klupi Partizana, nije.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Mladen Krstajić tražio prekid derbija

Izvor: Utakmica.rs, 26.Nov.2011

Sportski direktor Partizana, Mladen Krtstajić, tražio je prekid večitog derbija, po završetku prvog poluvremena. Pošto je kao zvanični predstavnik kluba sedeo na klupi gostiju, doskorašnji kapiten crno-belih se posle opšte gužve i jurnjave po...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.