Mladen Krstajić: Savest mi je čista

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Dec.2011, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladen Krstajić: Savest mi je čista

Sportski direktor Partizana Mladen Krstajić ističe da je od ostanka na toj funkciji važnije to što ima čistu savest.

– Sve što sam imao rekao sam pre par dana na konferenciji za medije. Meni je najvažnije da mogu mirno da spavam i da mi je savest čista – rekao je Krstajić u poluvremenu košarkaškog meča Partizan>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Crvena zvezda u hali Pionir.
Upravni odbor Partizana na sastanku u ponedeljak najverovatnije će pokušati da smeni Krstajića zbog kritika i optužbi na račun predsednika kluba Dragana Đurića.
– Biće šta će biti na tom sastanku. Drago mi je što sam ovde u Pioniru, znači mi podrška sa tribina. To je dokaz da sam dobro radio i kao igrač i kao funkcioner – dodao je Krstajić.
Šef stručnog štaba Partizana Aleksandar Stanojević najavio je da će podneti ostavku u slučaju da UO smeni Krstajića, a odlazak je najavio i Vuk Rašović, trener klupske filijale Teleoptika.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krstajić: "Savest mi je čista"

Izvor: B92, 25.Dec.2011

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Mladen Krstajić rekao je da je od ostanka na toj funkciji važnije to što ima čistu savest..."Sve što sam imao rekao sam pre par dana na konferenciji za medije. Meni je najvažnije da mogu mirno da spavam i da mi je savest čista", rekao je Krstajić u...

Nastavak na B92...

Krstajić: Biće šta će biti na sastanku, savest mi je čista

Izvor: Blic, 25.Dec.2011

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Mladen Krstajić rekao je da je od ostanka na toj funkciji važnije to što ima čistu savest. .."Sve što sam imao rekao sam pre par dana na konferenciji za medije. Meni je najvažnije da mogu mirno da spavam i da mi je savest čista", rekao je Krstajić novinarima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.