Mitrović strelac u trijumfu Anderlehta!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Dec.2013, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović strelac u trijumfu Anderlehta!

Anderleht golom srpskog asa dobio Serkl Briž i ostao u trci za titulu.

Slave ga u Briselu: Aleksandar Mitrović  

Zahvaljujući Aleksandru Mitroviću Anderleht je i dalje u trci za šampionsku titulu u Belgiji! Iako je bio jedan od najlošijih igrača na terenu gotovo 85 minuta, trener Van der Brom ga je istrpeo, a bivši igrač Partizana mu uzvratio na najlepši mogući način.

Pri rezultatu 1:1, kada domaćin nije imao rešenja za odbranu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Serkl Briža, a pritom je na sedam minuta pre kraja promašio i penal, Mitrović je dao ono najbolje od sebe i golom u 86. minutu doneo velika tri boda Kraljevskom klubu. Treba pomenuti da je sve do postignutog gola mladi reprezentativac Srbije bio poprilično inertan, slabo se kretao, uglavnom se isticavši faulovima u napadu, ali kada je bilo stani-pani bio je pravi. Prihvatio je jednu loptu na ivici šesnaesterca, oslobodio se rivala, a ona preciznim udarcem savladao golmana gostujućeg tima za ogromnu radost domaćin navijača.

Ništa pre izjednačujućeg pogotka Serkl Briža nije nagoveštavalo da bi ovaj meč mogao da uđe u tako neizvesnu završnicu. Anderleht je vodio pogotkom Bruna od 30. minuta i imao potpunu kontrolu meča. Veći posed lopte, šanse, sigurnost... Sve je bilo na strani domećg tima.

Ipak, gol Kabanange u 56. minutu poremetio je planove šampiona i onda je nastala prava drama. Anderleht je napadao, stvarao prilike, a najbolju je propustio u 82, kada je strelac prvog gola sa bele tačke prebacio gol. Izgledalo je da favoritu više nema pomoći, međutim, tada je scenu stupio Mitrović i svojim golom rešio pitanje pobenika.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mitrović strelac u trijumfu Anderlehta!

Izvor: Dzungla.org, 01.Dec.2013

Anderleht golom srpskog asa dobio Serkl Briž i ostao u trci za titulu.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.