Mitrović: Peković neće igrati na EP

Izvor: B92, 06.Avg.2013, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović: Peković neće igrati na EP

Nikola Peković najverovatnije neće igrati za reprezentaciju Crne Gore na EP u Sloveniji, rekao je direktor reprezentativnih selekcija Danilo Mitrović.

Mitrović je otkrio da je Peković trebalo u ponedeljak da se priključi saigračima na pripremama, ali je njegov dolazak izostao, prenose "Vijesti".

Bivši košarkaš Partizana nije produžio ugovor sa Minesotom i još uvek ne može da se stavi na raspolaganje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << selektoru Luki Pavićeviću.

"Krajnji rok za njegov dolazak na pripreme bio je 5. avgust, koji je već probijen, pa Peković verovatno neće igrati za crnogorsku reprezentaciju na EP u Sloveniji", rekao je Mitrović.

Crna Gora se trenutno nalazi na pripremama na Zlatiboru, a u četvrtak će u Beogradu odigrati prijateljsku utakmicu sa Ukrajinom.

EP u Sloveniji na programu je od 4. do 22. septembra, a crnogorska reprezentacija igraće u grupi B u Jesenicama sa selekcijama Srbije, Litvanije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Letonije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mitrović: Peković neće igrati na EP

Izvor: B92, 06.Avg.2013

Nikola Peković najverovatnije neće igrati za reprezentaciju Crne Gore na EP u Sloveniji, rekao je direktor reprezentativnih selekcija Danilo Mitrović...Mitrović je otkrio da je Peković trebalo u ponedeljak da se priključi saigračima na pripremama, ali je njegov dolazak izostao, prenose "Vijesti"...Bivši...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.