Mitrović: Dobio sam ponudu Rome, ali...

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jul.2015, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović: Dobio sam ponudu Rome, ali...

Sprski fudbaler Aleksandar Mitrović izjavio je da je dobio ponudu Rome, ali još ne zna da li će je i prihvatiti.

Mitrović je navodno prioritet Rimljana u ovom prelaznom roku, već su počeli pregovore sa čelnicima Anderlehta, koji traži 18 miliona evra. Roma je spremna da izdvoji tri miliona manje.

Osim italijanskog tima, za bivšeg fudbalera Partizana zainteresovani su i Njukasl, Porto i Benfika.

- Dobio sam ponudu Rome. Za mene je zainteresovana >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i Benfika. Uskoro će se znati moja odluka. Roma je odličan, jak tim. Znam Garsiju, on je odličan trener - rekao je Mitrović za "Gazeta delo Sport".

Ukoliko dođe do transfera, 20 odsto će pripasti Patrizanu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sevilja se sprema za LŠ, kupuje u Dortmundu?

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2015

Karlos Baka je otišao, a nekoliko imena nalazi se na spisku zamena. Ko će doći u Sevilju od napadača?..Pominjao se čak i naš Aleksandar Mitrović da bi mogao pojačati ekipu Sevilje, ali je on manje verovatna opcija...Postoji par fudbalera za koje je Unaj Emeri zainteresovan da vidi u svojim redovima...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.