Miško otkrio traumatične transfere u Zvezdu i Partizan! Kako ga je Lojd zaobišao?

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2020, 22:44

Miško otkrio ''traumatične'' transfere u Zvezdu i Partizan! Kako ga je Lojd zaobišao?

Nije bilo lako, ali poslovi su završeni.

Vodeći ovdašnji košarkaški menadžer Miško Ražnatović iza sebe ima brojne atraktivne transfere koje je realizovao, a najviše pažnje izazivaju oni priliko prelazaka iz Zvezde u Partizan, i obrnuto.

U razgovoru za ''Espreso.rs'', Ražnatović je izdvojio nekoliko takvih transfera koje je okarakterisao kao ''posebno neuralgične''.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
''Uvek su traumatični transferi kada igrači prelaze iz jednog kluba u drugi, pa je tako i u mom slučaju. Prelazak Luke Bogdanovića i Đure Ostojića iz Crvene zvezde u Partizan, a u drugom smeru prelazak Milana Gurovića, su bili posebno neuralgični'', objasnio je Ražnatović.

Ove sezone Džordan Lojd dominira u dresu Crvene zvezde posle dolaska iz Valensije, ali ovaj posao je obavljen mimo Ražnatovića, iako je bio zainteresovan za sjajnog Amerikanca.

''Lojd iz Crvene zvezde je najsvežiji primer, tim pre što je delovalo da će se ta saradnja ostvariti. Njegova želja da se jednog dana vrati u NBA je presudila da, ipak, odabere agenta iz SAD'', otkrio je Ražnatović.

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.