Mirotić stigao u Beograd – uskoro u Partizanu

Izvor: B92, 16.Jul.2023, 18:13

Mirotić stigao u Beograd – uskoro u Partizanu

Nekadašnji španski reprezentativac Nikola Mirotić stigao je u srpsku prestonicu.

Cela Evropa je na nogama - Nikola Mirotić je sleteo na beogradski aerodrom Nikola Tesla, kako bi finiširao papirologiju za ugovor sa Partizanom, nezvanično saznaje Mozzart Sport.

Nedavno je objavljeno da je Mirotić raskinuo ugovor sa Barselonom i postao slobodan igrač, što znači da je spreman za izazove u novom klubu.

Kako smo već pisali, on je razgovarao sa predstavnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizana i Željku Obradoviću usmeno dao reč da će postati novi član crno-belih pa deluje da će se to uskoro i ostvariti.

Mirotić je prošlu sezonu u Evroligi završio sa 15,4 poena na 39,2 odsto za tri, te 4,3 skoka i 1,2 asistencije, uz jednu ukradenu loptu. On je sa Barselonom osvojio dve španske titule, ali nije uspeo da pokori Evropu i vrati klub na krov Evrolige.

Bio je i MVP prve faze Evrolige prošle godine, uz niz drugih timskih i individualnih priznanja.

Partizan je prošle sezone bio na korak od Fajnal Fora Evrolige, a sa Mirotićem u timu imaju potencijal da odu korak dalje...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikola Mirotić stigao u Beograd na finalizaciju dogovora sa Partizanom

Izvor: Danas, 16.Jul.2023

Kapitalno pojačanje trebalo bi da dobije Partizan. Nikola Mirotić se nalazi u Beogradu i uskoro bi trebalo da postigne dogovor sa crno-belima.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.