Miroslav Đukić je od danas slobodan trener: Hvala za sve (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2020, 13:02

Miroslav Đukić je od danas slobodan trener: ''Hvala za sve'' (foto)

Očekivan rasplet.

Posle sedam meseci na klupi Sportinga iz Hihona, srpski stručnjak Miroslav Đukić zatvorio je još jednu stranicu u svojoj karijeri.

On je jutros bio na sastanku sa čelnim ljudima Sportinga, a španski mediji nešto posle podneva preneli su da se tom prilikom Đukić oprostio od kluba iz Hihona.





''Hvala za sve'', poručio je Đukić na rastanku, a sa njim iz kluba odlazi i trener Golmana Goran >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Pandurović.

Bivši trener Partizana je ovu ekipu preuzeo u decembru, sa ciljem da je dovede do mesta koje vodi u plej-of za plasman u Primeru.

U toj nameri Đukić nije uspeo, Sporting je sezonu završio na 13. mestu Segunde, a sinoć je u poslednjem kolu na svom terenu poražen od Ueske sa 1:0.

Mediji već prenose i da će Đukića na mestu trenera Sportinga naslediti David Galjego, bivši trener Espanjola.

-

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miroslav Đukić je slobodan trener

Izvor: MozzartSport.com, 21.Jul.2020

Srpski stručnjak se oprostio od Sporting Hihona..Završena je avantura Miroslava Đukića u španskom Sportingu iz Hihona. Nekadašnji trener Partizana i selektor Srbije danas je imao sastanak sa sportskim direktorom kluba Havijom Rikom i obavestio ga o tome da više neće sedeti na klupi tima iz Hihona....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.