Mirkoviću hladno posle generalke, kakav je zaključak izveo?

Izvor: Sportske.net, 07.Feb.2019, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirkoviću hladno posle ''generalke'', kakav je zaključak izveo?

Trener Partizana prokomentarisao igru svog tima u poslednjoj proveri na pripremama u Beleku.

Partizan je danas savladao ekipu Mladosti iz sela Doboj kod Kaknja sa 2:0, ali igra je bila mnogo slabija od rezultata.

Crno-beli su do golova došli u poslednjih dvadesetak minuta meča, i to iz prekida - prvo posle penala, pa onda i kornera u finišu.

Osim toga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizan je veoma malo pokazao, pa navijači imaju razloga za brigu.

"Je l' ste se smrzli? Hladno u p…", iskreno je trener Zoran Mirković konstatovao prilikom dolaska pred novinare, a onda nastavio:



"Pribojavali smo se malo ove utakmice, jer je čest slučaj da se poslednjeg dana priprema dogode neke nepredviđene stvari. Pripreme su bile duge i specifične, 14 punih dana smo ovde. Osim rezultata, koji je bio pozitivan danas, pozitivno može da bude i to što se niko od igrača nije povredio.





Videli ste da je kod njih prisutna velika nervoza, oni su 'u glavama' verovatno svi već bili u Beogradu",
istakao je Mirković, a prenosi ''Mondo''.

Igrom, kao ni navijači, nije zadovoljan.

"Igra kao igra? Za zaborav. Moramo mnogo bolje. Opet, kada sumiram svih 14 dana, mislim da smo na nekim utakmicama pokazali model kako bi trebalo da igramo, a ovo danas je bilo kako ne treba'', istakao je Mirković.

Poseban problem na ovim pripremama su isključenja - danas opet dva - Nikolić i Rikardo.



"Igrač Partizana mora da zna kako da se ponaša. Na kraju krajeva, on i na terenu i van terena predstavlja sebe i klub. Razgovaraćemo sigurno na tu temu…''
, zaključio je Mirković.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.