Mirković juri prvi trenersku pobedu u Humskoj, Partizan jednim okom gleda ka Austriji!

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2018, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirković juri prvi trenersku pobedu u Humskoj, Partizan "jednim okom" gleda ka Austriji!

Revanš u Beogradu je sve, samo ne formalnost.

Partizan večeras nastavlja svoj evropski pohod!

Vicešampion Srbije će se u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope sastati sa ekipom Nordsjelanda.

"Crno-beli" imaju povoljan rezultat iz prvog meča u Danskoj, 2:1 u gostima retko ko ne bi poželeo pred revanš na svom terenu.

Dolaskom Bate Mirkovića igrači su dobili novu energiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i na krilima dodatnog samopouzdanja nakon dve vezane pobede pod novim trenerom izaći će na teren u Humskoj.

Tamo ih očekuje jedna od najmlađih evropskih ekipa koja ne ume da kalkuliše i koja je spremna da učini sve kako bi trijumfovala bez obzira na to da li ih taj rezultat vodi dalje ili ne.

Strateg Partizana je svestan da je svaki ishod moguć, te ne dopušta opuštanje svojim igračima bez obzira na povoljan rezultat iz prve utakmice.

Ukoliko Partizan prođe danski tim, sastaće se sa boljim iz duela Bešiktaš - LASK Linc. Turci su u prvoj utakmici savladali Linc na svom terenu sa 1:0, bilo je to mnogo teže nego što se očekivalo, pa se Austrijanci sa pravom mogu nadati čudu na svom terenu.

Taj meč počinje od 19.45.

Najavljen je i sastav koji će se suprotstaviti Nordsjelandu, a jedan od igrača bi mogao da odigra svoju poslednju utakmicu za "Parni valjak".

Ukoliko Partizan prođe danski tim, sastaće se sa boljim iz duela Bešiktaš - LASK Linc.

Turci su u prvoj utakmici savladali Linc na svom terenu sa 1:0, bilo je to mnogo teže nego što se očekivalo, pa se Austrijanci sa pravom mogu nadati čudu na svom terenu večeras od 19.45.

Utakmica u Humskoj počinje večeras od 20.30.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.