Mirković: Šta nam je potrebno? Šok terapija!

Izvor: B92, 10.Mar.2019, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirković: Šta nam je potrebno? Šok terapija!

Trener Partizana Zoran Mirković bio je vidno neraspoložen posle novog poraza njegovog tima u Superligi.

Crno-beli su posle Radničkog iz Niša u 26. kolu položili oružje i na Voždovcu, takođe su poraženi sa 1:0.

Mirković je po završetku susreta izjavio da se kriza produbljuje i da će narednih dana u klubu biti reči o tome šta i kako dalje.

"Težak poraz, kriza je produbljena i ne znam šta bih vam više rekao na tu temu. Što se tiče >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << same utakmice, bila je tvrda, dinamična i ne mogu da kažem da smo zaslužili da je izgubimo. Međutim, i ovakve stvari se dešavaju u fudbalu najiskusnijim igračima", rekao je Mirković.

Jedini gol na susretu postigao je Dragoljub Srnić i to u 60. minutu, posle greške Bojana Ostojića.

"Sigurno da smo platili ceh svim ovim utakmicama koje smo igrali u poslednjih petnaestak dana. Međutim, to ne može biti opravdanje u svakom slučaju. Moji igrači se bore, jednostavno ne ide nas, neće nas i počeli smo da gubimo utakmice. To su alarmantne stvari, pogotvu što nas čeka utakmica u Kupu u sredu. Tako da, neke stvari moraju da se menjaju. Pokušaćemo u svakom slučaju da sprečimo iznenađenje. Nekakva šok terapija je u svakom slučaju potrebna. Videćemo, imamo vremena u narednih par dana", istakao je trener Partizana.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.