Mirković: Partizan je bio LOŠ

Izvor: Mondo, 02.Sep.2018, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirković: Partizan je bio LOŠ

Trener koji je pobedio nije zadovoljan, ali jeste onaj koji je izgubio. Ovo su ocene Mirkovića i Čelara.

Trener Partizana Zoran Mirković nikako ne može da bude zadovoljan igrom svog tima protiv Bačke.

Crno-beli su pobedili, ali su još jednom razočarali zbog onoga što su pružili u nedelju uveče pred svojim navijačima.

 "Najbolje iz ove večeri su pobeda i tri boda, igrali smo loše, nismo mogli da dođemo do igre u prvom, a ni u drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << delu i na kraju je to začinjeno isključenjem. Posle toga smo se okrenuli defanzivi i šansu tražili iz kontre", kratko je rekao Mirković za TV Arena sport.

Fudbaleri Partizana izveli su 14 kornera i većina je bila centrirana na "prvu" stativu. Na pitanje da li je to bio dogovor, odgovorio je: "Nije bilo predviđeno da gađamo prvu stativu"

Trener Bačke Dejan Čelar bio je nezadovoljan zbog poraza, ali i ponosan na svoju ekipu.

"Jako je teško igrati protiv Partizana. Mi smo iz bezazlene situacije i to posle nekoliko šansi za domaćina koje su bile daleko bolje, primili gol. Koncentracija protiv ekipa kao što je Partizan, a on je sigurno među najboljima u zemlji, mora da bude uvek prisutna. Došli smo u Beograd da se izmerimo sa Partizanom i možemo da odemo zadovoljni", ocenio je Čelar.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.