Mirković: Ne snalazim se u ovim vremenima...

Izvor: RTS, 14.Dec.2018, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirković: Ne snalazim se u ovim vremenima...

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković posle remija protiv Mačve 0:0 u zavejanoj Humskoj na kraju jesenjeg dela šampionata istakao je da će razmisliti šta dalje.
"Nisam zadovoljan rezltatom, igrali smo onoliko koliko je teren dozvoljavao. A sa igračem manje po ovakvom terenu stvarno je bilo teško. Moram da kažem da se mnogo teško snalazim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ili se uopšte ne snalazim u ovim vremenima, a tu ne mislim na vremenske uslove. Dobro ću razmisliti šta dalje", rekao je Mirković za Arenu sport.

Trener Šapčana Darko Tešović rekao je da mu je žao što su igrači morali na teren po snegu, ali da su profesionalci.
"Ali žao mi je i rudara koji kopaju u rudniku. Uostalom, svi smo mi igrali po ovakvom vremenu. Igrači moraju da se prilagode, i na plus 35 i na minus 10. Moji momci su se prilagodili i zato im čestitam", poručio je Tešović.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA VODIO MAČVU DO BODA U HUMSKOJ: Darku Tešoviću žao rudara, evo i zašto

Izvor: Kurir, 14.Dec.2018

Trener Mačve Darko Tešović rekao je da se fudbal igrao i u težim uslovima od današnjih u Beogradu posle remija njegovog tima sa Partizanom (0:0).

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.