Mirković: Čestitam Radničkom, nemam šta da zamerim igračima

Izvor: RTS, 06.Mar.2019, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirković: Čestitam Radničkom, nemam šta da zamerim igračima

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je posle večerašnjeg poraza od Radničkog iz Niša sa 1:0 u derbiju 25. kola Superlige, da nema šta zameri svojim igračima.
"Čestitao bih ekipi Radničkog na pobedi. Mi smo igrali loše, nismo mogli da uspostavimo igru. U drugom poluvremenu smo imali par nekih situacija, par šansi kad smo mogli da izjednačimo. Iz jednog udarca smo primili >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gol. Utakmica je bila tvrda, čvrsta, nije bilo prostora za igru sa obe strane", rekao je Mirković novinarima posle susreta u Humskoj.

Mirković je konstatovao da trenutna situacija na tabeli nije laka, jer crno-beli zaostaju 11 bodova za Radničkim.
"Nemam šta da zamerim svojim igračima. Ova utakmica je došla posle derbija, gde smo se i fizički i emotivno istrošili. Momci su hteli, videli ste. Kao da nam je falio poslednji zamajac. Nismo mogli da premotamo do željene brzine", objasnio je Mirković.
Trener crno-belih istakao je da mu je obaveza i posao da motiviše igrače.
"Moramo da se dignemo, da idemo napred. Nama je svaka utakmica bitna, zaostajemo mnogo. Naša obaveza je da igramo i prvenstvo i kup", rekao je Mirković.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mirković: Čestitam Radničkom, nemam šta da zamerim igračima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2019

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je posle večerašnjeg poraza od Radničkog iz Niša sa 1:0 u derbiju 25. kola Superlige, da nema šta zameri svojim igračima..."Čestitao bih ekipi Radničkog na pobedi. Mi smo igrali loše, nismo mogli da uspostavimo igru. U drugom poluvremenu smo imali...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.