Ministarstvo odbrane traži stadion Partizana

Izvor: S media, 11.Maj.2010, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo odbrane traži stadion Partizana

Ministarstvo odbrane Srbije pokrenulo je sudski postupak za vraćanje u posed Partizanovog stadiona, prenosi današnja štampa.

Dnevni list "Danas" piše da Ministarstvo odbrane osporava odluke visokih državnih organa kojima je nekadašnji stadion Jugoslovenske narodne armije prebačen u vlasništvo fudbalskog kluba "Partizan".

List navodi da je "Partizan" pre petnaestak dana obavešten da je sud doneo privremenu meru zabrane raspolaganja imovinom tog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kluba, odnosno prodaje nepokretnosti ili promene namene.

Pozivajući se na izvor iz fudbalskog kluba "Partizan", "Politika" piše da je u pitanju nasledjeni spor koji je pokrenut još 1995. godine, a da je odluka o ustupanju nepokretnosti u vlasništvu nekadašnjeg Saveznog sekretarijata za narodnu odbranu doneta 1990. godine.

Prema navodima lista, Ministarstvo odbrane "ima saznanja" da Sportsko društvo "Partizan" na kompleksu koji koristi više decenija nameravada pravi poslovno-tržni centar i ukoliko do toga dodje, zatražiće procenat.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.