Izvor: RTS, 02.Jul.2022, 20:30

Minimalni poraz od Fenerbahčea za kraj priprema Partizana

Fudbaleri Partizana izgubili su u Gracu od Fenerbahčea 1:0, a jedini gol viđen je na startu meča, posle velike greške golmana Stevanovića. Crno-beli bili ravnopravan rival sa vicešampionom Turske, ponovo izostala egzekucija.
Ekipa Ilije Stolice odigrala je u Gracu poslednji pripremni meč pred početak sezone, a Fenerbahče je izašao kao pobednik minimalnim rezultatom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Crno-beli su tako doživeli drugi poraz istim rezultom u tri meča, uz pobedu od 3:0 protiv Trnave.
Prvo poluvreme u Gracu proteklo je u ravnopravnoj igri, iako je turski tim rano došao do prednosti.
Već u drugom minutu, veliku grešku napravio je golman Stevanović, loptu mu je oteo Ener Valensija i sproveo je u nebranjenu mrežu.
Crno-beli nisu bili bezopasni - pokušao je Natho udarcem iz daljine, a onda i Rikardo, posle kornera, ali nije bilo promene rezultata.
Partizan je agresivnije ušao u drugo poluvreme - pokušali su momci za Zelenortskih Ostrva, Andrade i Gomeš, ali su oba udarca išla pored gola turskog tima.
Veliki broj izmena napravio je Stolica u drugom poluvremenu, pa su priliku dobili mladići Petković, Stašević i Baždar.
Ekipa Žorža Žezusa bila je zadovoljna vođstvom, dok crno-beli u finišu meča, bez obzira na dobru igru, nisu uspeli da dođu do izjednačenja.
Delegacija Partizana vraća se za Beograd, gde će dočekati početak sezone i prvo gostovanje u Linglong Superligi, u Ivanjici.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.