Milutinović: Srećan sam zbog rezultata Partizana

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Apr.2011, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milutinović: Srećan sam zbog rezultata Partizana

Poznati srpski fudbalski trener Bora Milutinović rekao je da ga raduju uspesi Partizana u poslednjih nekoliko godina i istakao da je FIFA donela dobru odluku kada je organizaciju Mundijala 2022. godine poverila Kataru.
- Uvek se osećam prijatno kada dođem u Partizan, to je moja kuća. Stvarno sam presrećan zbog dobrih rezultata crno-belih poslednjih godina - rekao je Milutinović u razgovoru sa novinarima na stadionu Partizana u Beogradu.
Milutinović >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je bio jedan od promotera kandidature Katare za organizaciju SP.
- Drago mi je što je FIFA donela pravu odluku i dodelila Mundijal Kataru. Fudbal nije samo trčanje za loptom. Ova igra može da spaja ljude pogotovo na području kao što je Bliski istok - kazao je Milutinović.
U februaru ove godine srpski stručnjak Milovan Rajevac imenovan je za selektora Katara.
- Rajevac je veoma dobar trener, drago mi je što se našao u Kataru i znam da će učiniti sve da ih odvede na Svetsko prvenstvo već 2014. u Brazilu – dodao je on.
Proslavljeni srpski stručnjak dodao je da Katar ima sve značajnije mesto u svetskom fudbalu.
- Čak je i Barselona potpisala petogodišnji sponzorski ugovor sa kompanijom iz Katara. Bilo bi dobro kada bi i Partizan uspeo nešto slično da uradi - rekao je Milutinović, na šta je predsednik Partizana Dragan Đurić dodao:
- Možda bi Bora mogao i nama da pomogne u dovođenju sponzora iz Katara.
Prvi čovek crno-belih dodao je i da Partizan u dobrom raspoloženju dočekuje završnicu sezone.
- Partizan je u pobedom u poslednjem večitom derbiju pokazao svoju snagu, zasluženo je na prvom mestu i verujem da će osvojiti duplu krunu - zaključio je Đurić.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.