Milovanović: Rasterećeno i pametno protiv Partizana

Izvor: Blic, 23.Okt.2015, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milovanović: Rasterećeno i pametno protiv Partizana

Trener fudbalera Mladosti iz Lučana Nenad Milovanović izjavio je da njegov tim u meč protiv Partizana u Superligi ulazi bez prevelikog opterećenja, ali da će pokušati sve da napravi pozitivan rezultat.

"U utakmicu ulazimo rasterećeno, nadam se da ćemo odigrati pametno i uspeti da zaustavimo njihove udarne igle, pre svega Brašanca i Babovića na sredini terena, a zatim i odličnog Živkovića", rekao je Milovanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Tanjugu.

Prema njegovim rečima, utakmica protiv crno-belih biće praznik fudbala za region i pozvao navijače Mladosti da daju podršku igračima.

"Meč će biti pun ritma, agresije, i ukoliko damo sve od sebe na terenu možemo da se nadamo pozitivnom rezultatu", kaže strateg Mladosti.

On je dodao da su svi igrači, osim Alempijevića, zdravi i spremni za duel sa aktulenim prvakom Srbije.

Utakmica između Mladosti i Partizana igra se u nedelju od 17 sati u Lučanima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NENAD MILOVANOVIĆ: Moramo da zaustavimo udarne igle Partizana Babovića i Brašanca!

Izvor: HotSport.rs, 23.Okt.2015

Trener lučanske Mladosti Nenad Milovanović istakao je da će njegov tim rasterećeno dočekati Partizan u nedelju.. . – U utakmicu ulazimo rasterećeno, nadam se da ćemo odigrati pametno i uspeti da zaustavimo njihove udarne igle, pre svega Brašanca i Babovića na sredini terena, a zatim i odličnog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.