Miloševićev tim-bilding, fudbaleri Partizana u dvorcu! Stigle i sjajne vesti za grobare! (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Maj.2020, 17:54

Miloševićev tim-bilding, fudbaleri Partizana u dvorcu! Stigle i sjajne vesti za "grobare"! (foto)

Obezbeđen prenos u subotu.

Uz sve propisane mere zaštite, maske, dezinfekciona sredstva i ostalo, fudbaleri Partizana su u petak posle prvog treninga otišli na zajednički ručak van Beograda, tokom sada već standardnog tim bildinga.

Podeljeni u dva autobusa, kako bi ispoštovali i mere socijalne distance u zatvorenom prostoru, fudbaleri Partizana su posle vožnje od 45 minuta, svega 7 km od Zrenjanina >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i 60 km od Beograda, stigli u "Kaštel Ečka", dvorac građen u engleskom stilu, u periodu od 1816. do 1820. godine.

Uz divne domaćine u još lepšem ambijentu "Kaštel dvorca" prvotimci Partizana su uz stručni štab proveli predivno popodne pre sutrašnje trening utakmice na stadionu Partizana koja počinje od 11 časova.

Klub je saopštio da je obezbeđen direktan prenos na zvaničnom Jutjub kanalu Partizana.

View this post on Instagram

Tim bilding u ‘Kaštelu Ečka’ Uz sve propisane mere zaštite, maske, dezinfekciona sredstva i sl. fudbaleri #FKPartizan su u petak posle prvog treninga otišli na zajednički ručak van Beograda, tokom već standardnog tim bildinga. Podeljeni u dva autobusa, kako bismo ispoštovali i mere socijalne distance u zatvorenom prostoru, fudbaleri Partizana su posle 45. minutne vožnje, svega 7 km od Zrenjanina i 60 km od Beograda, stigli u predivni ‘Kaštel Ečka’, dvorac građen u engleskom stilu, u periodu od 1816. do 1820. godine. Uz divne domaćine u još lepšem ambijentu ‘’Kaštel dvorca’’ prvotimci Partizana su uz stručni štab proveli predivno popodne pre sutrašnje trening utakmice na stadionu Partizana koju možete uživo pratiti od 11časova na našem Jutjub kanalu. Više na partizan.rs

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on May 15, 2020 at 8:01am PDT

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.