Milošević: Rezultat je spektakularan u odnosu na našu igru

Izvor: B92, 22.Avg.2019, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević: Rezultat je spektakularan u odnosu na našu igru

Trener fudbalera Partizana rekao je da je nezadovoljan igrom u pobedi nad Moldeom.

"S obzirom na to šta smo pokazali, rezultat 2:1 je spektakularan u odnosu na našu igru. Momci znaju da mogu mnogo bolje", rekao je Milošević za TV Arena Sport.

Partizan je pobedio Molde sa 2:1 u prvoj utakmici baraža za Ligu Evropa.

Pročitajte još Natho: Nadam se Ligi Evrope >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pred "Grobarima" VIDEO

"Osećali su se komotno na našem terenu, kao da igraju kod kuće. Jedno od lošijih poluvremena od kad sam u Partizanu. Razlog za to zaista ne znam. Neshvatljivo je. Mogli smo da imamo mnogo više problema", kazao je Milošević.

Naveo je da veruje u prolaz.

"Ovo će biti dva poluvremena, prvo je tek prošlo. 99 odsto će odlučivati ono drugo, to sam rekao i, kao što vidite, definitivno je tako. Ako podignemo 30-40 odsto igru, onda se možemo nečemu nadati", dodao je trener Partizana.

Revanš je sledećeg četvrtka.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crno-beli složni, da se zaboravi prvo poluvreme

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2019

Fudbaleri Partizana rekli su večeras da ništa nije gotovo posle prve utakmice sa Moldeom..."Protivnik je bio za nijansu bio ozbiljniji od prethodnog jer znaju šta rade i šta mogu. Nije nam bilo lako. Primili smo gol, ali smo pokazali karakter. Ima još mnogo da se igra, ozbiljna su ekipa na svom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.