Miloš Vujanić napustio Partizan

Izvor: OkRadio.rs, 16.Jan.2013, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Vujanić napustio Partizan

Dosadašnji pomoćni trener KK Partizan mt:s Miloš Vujanić sporazumno je raskinuo ugovor sa srpskim šampionom, potvrđeno je za B92 iz kluba. Vujanić je proteklog leta postao deo stručnog štaba "crno-belih", a Humsku 1 je naputio zbog privatnih obaveza koje nisu mogle da budu usaglašene sa poslovnim Po završetku košarkaške karijere, bivši igrač Partizana i reprezentativac naše zemlje na početku sezone 2012/2013. vratio se u Partizan i postao asistent trenera Duška Vujoševića.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Rastali se Partizan i Vujanić

Izvor: RTS, 16.Jan.2013

Miloš Vujanić više nije pomoćni trener Partizana. Crno-beli su saopštili da je ugovor sporazumno raskinut zbog Vujanićevih privatnih obaveza koje nisu mogle da budu usaglašene sa poslovnim...Košarkaški klub Partizan saopštio je danas da je sporazumno raskinuo ugovor sa pomoćnim trenerom Milošem...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.