Miloš Vazura pušten iz pritvora

Izvor: BKTV News, 29.Maj.2017, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Vazura pušten iz pritvora

Generalni direktor Patizana Miloš Vazura pušten je danas iz policijskog pritvora nakon saslušanja u Drugom osnovnom tužilaštvu, koje će protiv njega nastaviti krivični postupak zbog nelegalnog nošenja pištolja koji je pronađen u njegovom vozilu, rekla je Tanjugu portparol tužilaštva Milica Ljubičić.

Vazura se tereti za krivično delo nošenje oružja bez dozvole, dodala je ona.

On je imao dozvolu za držanje oružja.

Bio je bio uhapšen u nedelju uveče na Voždovcu kada je policija prilikom rutinske kontrole u njegovom automobilu pronašla pištolj bez dozvole.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Vazura pušten iz pritvora

Izvor: B92, 29.Maj.2017

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura saslušan je u Drugom osnovnom tužilaštvu u Beogradu nakon čega je pušten da se brani sa slobode..Vazuru je juče tokom rutinske kontrole na teritoriji Opštine Voždovac zaustavila patrola Interventne jedinice MUP Srbije...Prilikom pregleda vozila pripadnici...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.