Vučelić podneo ostavku, Partizan je odbio! VIDEO

Izvor: B92, 31.Mar.2023, 18:21

Vučelić podneo ostavku, Partizan je odbio! VIDEO

Predsednik Partizana Milorad Vučelić predložio je upravi Fudbalskog kluba na vanrednoj Skupštini da prihvate njegovu ostavku na toj funkciji.

Vučelić je u svom ekspozeu, u kom je sumirao rezultate i čitavu situaciju još od 2014. godine kada je preuzeo klub, istakao da je sa saradnicima spasao klub u više navrata.

Potom je rekao da, iako je više puta smenjivan u javnosti, nikada nije nudio ostavku, a sada bez opravdanja u vidu zdravstvenog stanja je Upravnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odboru, poručio:

"Na kraj vas molim da usvojite moju ostavku na mesto predsednika kluba", rekao je Milorad Vučelić.

Međutim, ubrzo je stigla informacija da je njegova ostavka odbijena.

"Skupština FK Partizan je odbila predlog predsednika Vučelića da ga razreši funkcije. Vučelić je dobio poverenje članova Skupštine da nastavi da vodi klub", oglasio se Partizan.

Dakle, Partizan nastavlja dalje bez ikakvih promena...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČELIĆ ŽELEO DA NAPUSTI PARTIZAN: Skupština odbila predlog – zahvalio se Vučiću za pomoć oko UEFA licence! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 31.Mar.2023

Turbulentna Skupština! Fudbalski klub Partizan po svemu sudeći ostaje bez predsednika barem trenutno. Naime, na današnjoj Skupštini, tokom svog ekspozea, Milorad Vučelić, izrazio je želju da bude razrešen sa dužnosti predsednika Partizana. Pre toga, podelio je radosne vesti za navijače Parnog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.