Milojević: Partizan kvalitetan, ali ako ponovimo igre...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Nov.2018, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Partizan kvalitetan, ali ako ponovimo igre...

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević kaže da, ukoliko njegova ekipa, ponovi pristup iz dosadašnjih utakmica u ABA ligi ima veliku šansu da savlada Partizan na debiju Andree Trinkijerija.

"Dočekujemo Partizan koji je izuzetno kvalitetan protivnik i pored nešto slabijih igara u poslednjih nekoliko utakmica. Dodatno su se pojačali i sigurno je da nas očekuje veoma težak meč", rekao je Milojević >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za klupski sajt.

Milojević ističe da Mega ne deli protivnike na lakše i teže nakon što posle pet kola ima maksimalan skor na Jadranu.

"Svakom meču prilazimo sa potrebnom dozom energije na terenu i agresivnom odbranom. Ukoliko tako bude i u subotu, imaćemo dobru šansu da dođemo do novog trijumfa i tako nastavimo sjajan niz", rekao je Milojević, koji protiv crno-belih zbog povrede ne može da računa na iskusnog Branislava Ratkovicu.

Bek Mega Bemaksa Luka Ašćerić dodaje da je potrebno da njegov tim u meč protiv Partizana uđe kao što je u sve do sada u ABA ligi.

"Partizan je veoma dobra ekipa koja će umeti da kazni ukoliko ne uspostavimo naš ritam, uz brzu igru i agresivnu odbranu. Ukoliko uspemo u tome, verujem da možemo da dođemo do trijumfa i da tako nastavimo pobednički niz, što bi nam svima puno značilo", zaključio je Ašćerić.

Utakmica Mega - Partizan zakazana je za sutra sa početkom u 17 sati u hali Pinki u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević pred Partizan: Ne delimo protivnike na slabe i teže

Izvor: B92, 02.Nov.2018

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je da njegova ekipa ne deli rivale na slabe i teže...Milojević je dodao da će njegova ekipa protiv Partizana pokušati da zadrže maksimalan učinak u ABA ligi..."U subotu dočekujemo Partizan koji je izuzetno kvalitetan protivnik i pored nešto...

Nastavak na B92...

Jovanović: Potrebno je da greške svedemo na minimum

Izvor: B92, 02.Nov.2018

Trener košarkaša FMP-a Vladimir Jovanovic rekao je da će njegova ekipa u predstojećem meču protiv Igokee u ABA ligi pokušati da nametne svoj ritam...Jovanović je dodao da će njegov tim pokušati greške da svede na minimum, s obzirom da njegova ekipa ima tendenciju da ih pravi u velikom broju..."Igokea...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.