Milojević: Partizan je izuzetno težak protivnik

Izvor: TV Arena Sport, 10.Maj.2016, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Partizan je izuzetno težak protivnik

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da će trenutna inspiracija odlučiti pobednika duela sa Partizanom i dodao da će te dve ekipe odlučiti ko će biti prvi u grupi.

"Očekuje nas svakako najteži protivnik u grupi i verujem da ćemo u međusobnim duelima odlučiti ko će biti prvi, pošto su Konstantin i Borac ipak kvalitetom iza nas. Igrali smo nekoliko puta sa Partizanom ove sezone, dobro se poznajemo i verujem da će trenutna inspiracija odlučiti pobednika" >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << - rekao je Milojević.

Krilni centar Mega Leksa Danilo Nikolić složio se u oceni da je duel sa Partizanom veoma važan i dodao da uz prepoznatljivu igru svog tima, veruje u pobedu.

"Pred nama je vrlo bitan meč za prvo mesto u grupi. Odigrali smo dobro protiv Konstantina, ali nas sutra očekuje potpuno drugačija utakmica.

Partizan je izuzetno težak protivnik i biće potrebno da damo sve od sebe kako bismo došli do pobede."

Utakmice uživo pogledajte na linku Direktni prenosi

Ukoliko vas zanima da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.