Milojević: Ne pobedjuje uvek kvalitetnija ekipa

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2017, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: "Ne pobedjuje uvek kvalitetnija ekipa"

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da veruje da će njegova ekipa imati šansu da pobedi Partizan u predstojećem meču u Super ligi Srbije ako bude dala sve od sebe.

"U petak igramo izuzetno bitan meč protiv Partizana koji pored kvaliteta, na svojoj strani ima i iskustvo koje im je ove sezone donelo puno pobeda u tesnim završnicama. Moramo u ovaj duel da udjemo snažno i sa puno agresivnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u odbrani. Sport je lep zato što ne pobedjuje uvek kvalitetnija ekipa", rekao je Milojević za sajt kluba.

Košarkaši Mege sutra od 20.30 dočekuju Partizan u sedmom kolu Super lige Srbije.

"Ukoliko budemo dali sve od sebe u petak, verujem da ćemo imati šansu za pobedu koja bi imala ogroman značaj u borbi za plasman u ABA ligu naredne sezone", rekao je Milojević.

Izabranici Dejana Milojevića su posle šest odigranih kola na deobi 4. mesta sa skorom 3/3, dok Partizan ima pet pobeda i jedan poraz.

"Predstoji nam važna utakmica sa Partizanom. Drugi su na tabeli, odmah posle Zvezde. Shodno tome, očekuje nas neizvestan meč, ali se i nadamo da možemo da izdejstvujemo pobedu. Iako smo kroz dosadašnji tok lige oscilirali sa partijama, smatram da smo kvalitetni i sposobni da slavimo u petak i time se približimo ostvarenju cilja, plasmanu u ABA ligu", rekao je bek Mege Ognjen Jaramaz.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEJAN MILOJEVIĆ: Kvalitet i iskustvo na strani Partizana ali ne pobeđuje uvek bolji

Izvor: HotSport.rs, 11.Maj.2017

Košarkaši Mega Leksa ugostiće sutra u Sremskoj Mitrovici ekipu Partizana u meču 7. kola Superlige a povodom ovog meča javnosti se obratio trener Milojević.. . Trener Mege smatra da su crno-beli favoriti u ovoj utakmici ali isto tako veruje da bi njegova ekipa mogla da dođe do iznenađenja.. -U...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.