Milojević: Golovi iz naših grešaka, ali nikad ne odustajemo; Nađ: Zbog Partizana bih ugrozio i svoje zdravlje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2024, 21:27

Milojević: Golovi iz naših grešaka, ali nikad ne odustajemo; Nađ: Zbog Partizana bih ugrozio i svoje zdravlje

Težak meč, kao i svaki protiv večitog rivala. Svi golovi koje primimo su proizvod naših grešaka i loših odluka, što je neshvatljivo na ovom nivou i na utakmici ovog tipa, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević posle pobede protiv Partizana (3:2).

"Na nekim drugim možda i nećete biti kažnjeni, ali na derbiju sigurno hoćete. Ponovo mnogo stopostotnih prilika koje ne realizujemo, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i to je fudbal. Zahvaljujem se navijačima. Osvojili smo tri boda i nemamo puno vremena, jer nas nova utakmica očekuje već u sredu", istakao je Milojević.

Ne odustajemo mi nikad, naterali smo Partizan da se povuče u niski blok i da se brani, te igra na kontre i koristi brze igrače, dodao je on.

"Moramo da razgovaramo i da vidimo zašto pravimo greške. Sutra nas čeka analiza.

Hvala navijačima na podršci. Ušli smo u finiš sezone i pritisak je velik. Sada je još 18 bodova u igri", zaključio je Milojević.

Nađ: Zbog Partizana bih ugrozio i svoje zdravlje

Vladala je velika neizvesnost pre meča ko će sa klupe voditi crno-bele, na kraju, Nađ je pravo iz Urgentnoc centra stigao na derbi u poslednji čas.

"Nemam problem da upropastim zdravlje zbog Partizana. kada treba da se gine, ginemo svi", rekao je Nađ.

"Moglo je više, kada imaš vođstvo od 1:0 i 2:1... Prvi gol primili smo gol iz penala. Zvezda je imala posed i šanse, mi smo igrali kako smo želeli, pokušavali smo da ih iz polukontri i kontri ugrozimo. Možda rezultat nije realan, ali u sredu imamo kup meč protiv Zvezde, videćemo šta će se dešavati", rekao je Nađ, pre nego što je objavljeno da Partizan ne želi da igra tu utakmicu.

Njegovi igrači imali su brojne prigovore.

"Ne znam šta se dešavalo. Mora da se pogleda snimak. Naravno da su protestovali, smatraju da je bio prekršaj kod drugog gola. Moramo da se spremamo za kup", poručio je Nađ.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kakva poruka Alberta Nađa: Zbog Partizana bih ugrozio i svoje zdravlje

Izvor: Sportal.rs, 20.Apr.2024

Pomoćni trener Partizana Albert Nađ, koji je vodio crno-bele na derbiju, rekao je da nije imao problem i da ugrozi svoje zdravlje zbog meča protiv Crvene zvezde.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.