Milojević: Da je Dule hteo da ode preuzeo bih Partizan

Izvor: TV Arena Sport, 23.Jun.2016, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Da je Dule hteo da ode preuzeo bih Partizan

Trener KK Mega Leks Dejan Milojević podsetio je na razloge zbog kojih prošlog leta nije želeo da sedne na klupu KK Partizan NIS i otkrio jedini uslov čijim bi ispunjavanjen prihvatio posao.

"Da je Dule hteo da ode na drugi način ja bih preuzeo Partizan. Iz poštovanja koje imam prema Duletu, ja nisam hteo da dođem na taj način. Nisam hteo da budem >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << taj tip koji želi da dođe na njegovo mesto, a on ne želi da ode, iako ga faktički ne bih smenjivao ja, nego uprava. Ali, u mojoj glavi to nije bilo tako.

Da su bile drugačije okolnosti u vezi sa smenjivanjem Duleta Vujoševića, ja bih verovatno bio trener Partizana. Dakle, voleo bih da jednog dana budem trener Partizana, ali to ne zavisi samo od mene".

Strateg Mega Leksa nahvalio je svog kuma Aleksandra Džikića i priznao da je preporodio ekipu i izvukao maksimum iz nje, a govorio je i o (ne)mogućnosti da jednog dana sedne na klupu Crvene zvezde Telekom.

"Ta opcija ne postoji. Pre ne bih radio nego što bih bio trener Zvezde. Ne zato što Zvezdu ne poštujem, nego bih time srušio sve ono što sam gradio kao igrač, a nije bilo lako sagraditi taj rejting kod navijača Partizana. Dao sam srce Partizanu i navijači to znaju i zato i dan danas imaju odnos prema meni koji ja veoma cenim. Ne postoji šansa da ja to srušim odlaskom u Zvezdu, dakle nula šansi", rekao je Milojević.

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.