Miljenović: Želim da se dokažem

Izvor: Mondo, 27.Sep.2012, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljenović: Želim da se dokažem

Talentovani bek kaže da je maštao o igrama u dresu Partizana, ali da je bilo jasno da ove sezone neće imati priliku da se dokaže.

Nenad Miljenović i Partizan mt:s rastali su se "gospodski", kako je u sredu objasnio Duško Vujošević.

I sam mladi košarkaš u razgovoru za "Sportski žurnal" je potvrdio da nema loših osećanja posle raskida ugovora sa crno-belima i prelaska u Radnički iz Kragujevca. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

"Već posle prve dve pripremne utakmice bilo je jasno da za mene neće biti mnogo prostora. Pričao sam sa Duškom Vujoševićem i dogovorili smo se da pronađem sredinu u kojoj ću imati veću minutažu i priliku da se dokažem", objašnjava Miljenović.

"Mogao sam da ostanem i čekam da se eventualno neko povredi, ali to nije rešenje. Ne želim da koristim nesreću drugih da bih napredovao".

Vujošević je istakao da su Partizan mt:s i Miljenović postigli dogovor u interesu obe strane i napomenuo da će crno-beli izmiriti obaveze prema Crvenoj zvezdi Beograd, kojoj su dužni drugi deo obeštećenja (75.000 evra) za momka poniklog u juniorskom pogonu FMP Železnika.

"Miljenović i Bešović nisu bili među 12 najboljih, nisu se zadovoljili takvim statusom i Bešović je iskoristio administrativnu mogućnost da izađe iz ugovora, dok se Miljenović sporazumeo sa klubom. On više ne pretenduje na neke obaveze koje je Partizan imao prema njemu, vrlo se gospodski poneo i otišao u Kragujevac. Želim mu sve najlepše".

Miljenović veruje da će se brzo uklopiti u novu sredinu.

"Psihički sam bio spreman za promenu. Prošao sam odlične pripreme sa Partizanom i u dobroj sam formi. Smatram da imam kvalitet za seniorsku košarku, Radnički mi je obećao šansu i verujem da ću mu uzvratiti", rekao je devetnaestogodišnji košarkaš.

(MONDO, foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Nenad Miljenović: Ne želim minute na poklon

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Sep.2012

Nenad Miljenović, jedan od najtalentovanijih igrača svoje generacije u Evropi, dres Partizana MTS zamenio je za „uniformu“ kragujevačkog Radničkog. Nju će nositi naredne četiri godine.. Kako nam je rekao, odluku da ode iz Humske nije doneo preko noći. Dugo je vagao.. – Nisam pobegao iz Partizana....

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.