Miljenik grobara na izlaznim vratima Serije A: Marko se plaši!

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2020, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljenik "grobara" na izlaznim vratima Serije A: "Marko se plaši!"

Čelni ljudi kluba iz Ferare dali zeleno svetlo za odlazak reprezentativca Crne Gore.

Partizan je prošlog januara zaradio skoro dva miliona evra na prodaji Marka Jankovića u italijanski SPAL.

Ipak, Crnogorac nije oduševio u timu iz Ferare, ove sezone je upisao devet nastupa najčešće ulazeći sa klupe, pa su u italijanskom prvoligašu odlučili da ofanzivni vezista promeni sredinu.

"Najviše mi je žao zbog činjenice da Marko nije pokazao svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kvalitete. Čini mi se da se plaši da preuzme odgovornost. On je fudbaler koji mora da rešava utakmice, da igra, a trenutno on radi samo jednostavne stvari. To nisu njegove karakteristike i najbolje je da ode negde gde će da igra i povrati samopouzdanje. Da ponovo bude igrač koga smo doveli", istakao je sportski direktor SPAL-a Davide Vanjati.

U igri je nekoliko italijanskih drugoligaša, navodno se spominjao i Askoli.

Marko Janković ostavio je dubok trag u Partizanu gde je i ponikao, ali je za prvi tim zaigrao tek po povratku iz Olimpijakosa.

Prvo na pozajmici, da bi ga "crno-beli" i otkupili, pa je odličnim igrama dobio i transfer u Seriju A gde se, po svemu sudeći, neće još dugo zadržati.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Janković napušta SPAL – "Kao da se plaši da preuzme odgovornost"

Izvor: B92, 16.Jan.2020

Crnogorski fudbaler Marko Janković do kraja januara trebalo bi da napusti italijanski SPAL, prenose podgoričke Vijesti...To je najavio sportski direktor člana Serije A Davide Vanjati..."Najviše mi je žao zbog činjenice da Marko nije pokazao kvalitete koje ima. Kao da se plaši da preuzme odgovornost....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.